Montaža opreme i puštanje u rad različitih sistema klimatizacije i ventilacije, pri čemu se ugrađuje oprema renomiranih svetskih proizvođača ( LG, Daikin, Midea, Panasonic ,Samsung ), instalacija kotlarnica, termičkih podstanica, radijatorskog i podnog grejanja;

Servis opreme u garantnom i vangarantnom roku , pri čemu se ugrađuju originalni delovi proizvođača;

Inženjering i projektovanje u oblasti termotehničkih instalacija ;

Naši klijenti su investitori poslovnih, stambenih ,rezidencijalnih ali i industrijskih objekata. Izvodimo termotehničke instalacije uključujuči isporuku i montažu opreme u tržnim centrima, hotelima, bazenima i spa centrima , restoranima, stambenim zgradama, garažama , javnim ustanovama i insitucijjama , fabrikama i objektima druge namene površine od nekoliko desetina hiljada metara kvadratnih. Nakon izvedenih objekata korisnicima smo na raspolaganuju u delu održavanja , servisa opreme, obuke rukovaoca , kako u Beogradu ,tako i širom Srbije I u inostranstvu.

Termo&cold doo u svom sastavu pored tima inženjera, proizvodnih radnika, ekipa montažera ima i obučene i ovlašćene servisere opreme različitih proizvođača. Ovo nam daje fleksibilnost i mogućnost da klijentima predlažemo idejna rešenja i kompletne projekte, zajedno sa investorima vršimo izbor vrste i tipa opreme koju ugrađujemo, ali i praćenje instaliranih sistema tokom perioda eksploatacije istih.

PREUZMITE NAŠ PORTFOLIO SA VAŽNIJIM REFERENCAMA
Preuzmi